به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسین هاشمی تختی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حوزه گردشگری دریایی نسبت به سالهای گذشته روند خوبی در پیش گرفته است، افزود: دولت و سازمان بنادر طی سالهای گذشته اقدامات چشمگیری در توسعه گردشگری دریایی انجام داده اند. فعالیتهای گستردهای بر روی جزایر هنگام و قشم صورت گرفته است به طوری که با نصب اسکلههای شناور ایمن و همچنین پهلوگیری شناورهای مسافری، میزان گردشگری در این بخش افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: در نیمه دوم سال، حوضچه بازیهای دریایی ایجاد خواهد شد تا شناورهای تفریحی و شخصی بتوانند در کنار این حوضچه پهلوگیری کنند و از بازیهای دریایی مانند اسکی روی آب و قایقرانی لذت ببرند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: توجه به بخش گردشگری دریایی زمینهساز جذب گردشگر داخلی و خارجی است و در این بین باید به شهرهای کوچک جزیرهای از جمله چابهار، بندر جاسک و سیرک توجه دو چندان شود.
وی با بیان اینکه نوسازی ناوگان مسافری یکی از بخشهای مهم گردشگری دریایی به شمار میآید گفت: هماکنون ۲۰ درصد از ناوگان مسافری دریایی نیازمند نوسازی هستند.
وی با بیان اینکه افزایش قیمت دلار و ارز زمینه ساز ایجاد مشکلاتی در بخش دریایی میشود، گفت: خوشبختانه زمینه ساخت شناور در داخل کشور وجود دارد و هماکنون بخشی از ساخت تجهیزات و شناورها در منطقه آزاد قشم صورت میگیرد.
توجه ویژه دولت به توسعه بندر شهید بهشتی چابهار
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تخلیه و بارگیری کالا طی سالهای گذشته به ویژه در بنادر جنوبی کشور افزایش یافته و روند صادرات طی چند ماه گذشته رشد خوبی داشته است.
هاشمی به اهمیت بندر چابهار اشاره کرد و گفت: با توجه به آنکه بندر چابهار نزدیک دریا و اقیانوس است، بنابراین باید زمینه توسعه و نصب تجهیزات جهت پهلوگیری کشتیها در این بندر افزایش یابد.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، وی با تاکید بر اینکه بندر شهیدرجایی به عنوان هاب منطقه محسوب میشود، تصریح کرد: توجه به بندر شهیدبهشتی چابهار و بندر شهید رجایی بندرعباس میتواند در زمینه توسعه و اقتصاد کشور بسیار موثر باشد.
نظر شما